Të gjitha kategoritë

Avantazhi ynëPse të zgjidhni na

Ndërmarrja fokusohet në fushën e prodhimit të pajisjeve industriale të ftohjes, është një grup kërkimesh dhe zhvillimi, prodhimi, shitjesh, shërbimi në një nga kompanitë moderne të prodhimit industrial.

ShërbimeShërbime
Shërbime

Shërbimet shumëgjuhëshe në internet 24 orë, ekipi profesional i shërbimit teknik pas shitjes jashtë shtetit, udhëzimet për instalimin dhe komisionimin janë të disponueshme në vend.

TeknologjiTeknologji
Teknologji

Bazuar në inovacionin shkencor dhe teknologjik, ndërmarrja prezanton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit dhe krijon një linjë prodhimi të standardizuar, inteligjente dhe moderne

ZhvillimZhvillim
Zhvillim

Që nga themelimi i saj, ajo ka krijuar partneritete strategjike me një numër ndërmarrjesh, dhe produktet e saj eksportohen në Afrikë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore, Australi, Amerikën e Jugut dhe më shumë se 130 vende dhe rajone të tjera.

ekipekip
ekip

Ndërmarrja ka mbledhur shumë njerëz të rinj dhe premtues, me përvojë me ideale të larta, duke formuar një ekip profesional kërkimi dhe zhvillimi, ekip shërbimi dhe bazë prodhimi, zgjuarsi për të krijuar pajisje dhe shërbime cilësore.

Produkte

Produkte të tjera hetim Tani

Zbatime industriale

Pajisjet ftohëse Icemedal janë përdorur gjithmonë në fusha dhe projekte të ndryshme.

Ftohje betoni
Përpunimi i mishit dhe shpendëve
Aplikacionet e përpunimit kimik dhe ngjyrues
Shërbimi i akullit komercial
Përpunimi i produkteve ujore
Heqja e nxehtësisë në fushat e perimeve dhe frutave
Ftohje betoni
Përpunimi i mishit dhe shpendëve
Aplikacionet e përpunimit kimik dhe ngjyrues
Shërbimi i akullit komercial
Përpunimi i produkteve ujore
Heqja e nxehtësisë në fushat e perimeve dhe frutave
Më shumë Industri

Profili i kompanisë

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. u themelua në vitin 2019, e specializuar në fushën e prodhimit të pajisjeve industriale të ftohjes. Ne jemi një kompani moderne e prodhimit industrial që integron Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin, e përkushtuar ndaj kërkimit teknik dhe zhvillimit të depove të përparme me zinxhir të ftohtë, punëtorive të përpunimit dhe klasifikimit të ushqimit në temperaturë të ulët, pajisjeve të ngrirjes së shpejtë dhe mbajtjes së freskët dhe prodhimit. të burimeve inteligjente të ftohjes, makinerive të akullit me flake, makinerive të akullit në kubi, makinerive të akullit me tuba, makinave të akullit në bllok dhe produkteve të tjera.
LEXO MË SHUMË
Profili i kompanisë

Certifikatë

certifikatat
Certifikata
Certifikata
Certifikata
Certifikata
Certifikata
Certifikata
Certifikata
Certifikata
certifikatat
certifikatat

Bëhuni social me ne

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh