Të gjitha kategoritë

Makinë akullore me tub

Shtëpi> Produkte > Makinë akullore me tub

Icemedal është një lider në mbarë botën në makinat e mëdha të akullit (1-100 ton, mbi 100 ton kapacitet ditore) për shkak të stabilitetit, shërbimit dhe mbështetjes së tyre të pakrahasueshme. Makinat tona po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet në tregun vendas dhe jashtë shtetit me fokusin tonë të fortë në cilësinë e lartë të makinerive tona.

Ne kemi zhvilluar komponentët elektronikë dhe PLC që aplikohen në të gjithë makinat tona. E gjithë makina miraton një funksionim plotësisht automatik për të kursyer punën njerëzore.

Icemedal premton se të gjitha produktet tona janë të miratuara nga CE dhe se makinat tona mund të plotësojnë nevojat e ndryshme të klientëve tanë pasi të gjitha makinat tona ofrohen me shërbim me porosi.

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh