Të gjitha kategoritë

Produkte

Shtëpi> Produkte

Makina e Bllokut të Akullit të Serisë ICEMEDAL është makineria e bllokut të akullit të GJENERITËS SË DYTË e zhvilluar nga ICEMEDAL, duke adoptuar avulluesin e tubave me spirale. Për efikasitetin e saj të lartë, konsumin e ulët të energjisë dhe instalimin më "budalla" të shtypur, makina e bllokut të akullit ka gëzuar popullaritetin e saj në mbarë botën.

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh