Të gjitha kategoritë

Makinë akulli me flake

Shtëpi> Produkte > Makinë akulli me flake

Icemedal ka teknologjinë për të prodhuar avullues, të cilët janë përbërësit kryesorë të makinës së akullit. Prerësi ynë i akullit dhe vetë makina e copëzimit të akullit mund të vazhdojnë të punojnë. Kapaciteti i një njësie të vetme varion nga 0.3 deri në 60 ton në ditë për të plotësuar nevoja të ndryshme. Pse të zgjidhni makinën e prodhimit të akullit me flake Icemedal? 1.Icemedal ka ekip të fortë inxhinierësh R&D dhe ofron produkte me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. 2.Icemedal kanë sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë së produkteve. Teknologji unike e përpunimit të avulluesit të akullit 3.Icemedal. 4.Icemedal kanë teknologji unike në tehun e gërvishtjes së akullit të makinës së akullit.

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh