Të gjitha kategoritë

Makinë kubike akulli

Shtëpi> Produkte > Makinë kubike akulli

Veçoritë e makinës komerciale të prodhimit të kubave të akullit 1. Prodhimi i madh i akullit: Prodhimi i një makine të vetme është i qëndrueshëm nga 1 ton në 20 ton. Prodhimi veror mund të arrijë 90%-95%; kur temperatura e ambientit është nën 20 gradë, prodhimi mund të arrijë 100%-130%. 2. Madhësia e kubit të akullit të ngrënshëm:22*22*22mm / 29*29*22mm / 38*38*22mm dhe shumë modele të tjera. 3. Siguria dhe higjiena: Makina është prej çeliku inox 304. Lavamani i ujit është projektuar posaçërisht për të shmangur inkustrimin. Makina ka gjithashtu një funksion pastrimi automatik, për t'u siguruar që akulli i kubit të jetë sanitar, siguri dhe që plotëson standardet ndërkombëtare. 4. Konsumi i ulët i energjisë: Konsumi i energjisë është 85-90 gradë/ton në verë, nëse temperatura e ambientit është nën 23 gradë, dhe konsumi i energjisë është 70-85 gradë/ton. 5. Funksionimi automatik: Makina kubike e akullit miraton kontrollin e centralizuar të PLC, kështu që makina ka funksionet e mëposhtme automatike, rregullimin automatik të trashësisë së akullit, formimin automatik të akullit, korrjen automatike të akullit dhe rimbushjen automatike të ujit. 6. Performanca e qëndrueshme: kubet e akullit janë të pastër kristal, kanë fortësi të lartë, rregulla uniforme, pamje të bukur, kohë të gjatë ruajtjeje, të pastër dhe higjienikë dhe plotësojnë plotësisht kërkesat higjienike kombëtare për akullin e ngrënshëm.

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh