Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth nesh > Profili i kompanisë

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. u themelua në vitin 2019, e specializuar në fushën e prodhimit të pajisjeve industriale të ftohjes. Ne jemi një kompani moderne e prodhimit industrial që integron Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin, e përkushtuar ndaj kërkimit teknik dhe zhvillimit të depove të përparme me zinxhir të ftohtë, punëtorive të përpunimit dhe klasifikimit të ushqimit në temperaturë të ulët, pajisjeve të ngrirjes së shpejtë dhe mbajtjes së freskët dhe prodhimit. e burimeve inteligjente të ftohjes, akull flake makineritë, makinat e akullit në kubi, akull tub makina, bllokoni akullin makina dhe produkte të tjera.

Bazuar në inovacionin shkencor dhe teknologjik, ICEMEDAL ka prezantuar teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit për të krijuar linja prodhimi të standardizuara, inteligjente dhe të modernizuara. Të gjitha pajisjet që kemi prodhuar kanë kaluar një sërë testimesh dhe certifikimesh vendase dhe të huaja, dhe kanë një numër patentash. Produktet tona përdoren gjerësisht në transportin e logjistikës me zinxhir të ftohtë, heqjen e nxehtësisë në fushat e perimeve dhe frutave, përpunimin e ushqimit, përpunimin e produkteve ujore, industrinë kimike, përzierjen e betonit, ftohjen e minierave dhe fusha të tjera.

ICEMEDAL ka ndërtuar një sistem të plotë menaxhimi dhe ka zbatuar një model menaxhimi PROFESIONAL, GJITHËPËRFSHIRËS dhe ONE-STOP, dhe ka krijuar teknologji të avancuar, produkte me cilësi të lartë dhe shërbime profesionale. Që nga themelimi ne kemi krijuar partneritete strategjike me shumë kompani dhe produktet tona janë eksportuar në më shumë se 130 vende dhe rajone si Afrika, Lindja e Mesme, Azia Juglindore, Australi dhe Amerika e Jugut.

Ne i përmbahemi filozofisë sonë të korporatës "INTEGRITET, FITO-FITUAR, GËZUAR JETËN" dhe "Fokusohemi në ndërtimin e markës sonë, duke fituar treg nga profesionalizmi". Për të krijuar pajisje dhe shërbime me cilësi të lartë, ne mblodhëm shumë njerëz të rinj, ambiciozë dhe me përvojë, formuam Ekipin profesional të Kërkimit dhe Zhvillimit, EKIPIN E SHËRBIMIT dhe BAZËN E PRODHIMIT. Duke u përballur me mundësitë dhe sfidat, ICEMEDAL do të jetë i përkushtuar për t'u shërbyer klientëve tanë me teknologji profesionale dhe të saktë, plot entuziazëm, qëllime të larmishme zhvillimi dhe trend zhvillimi të favorshëm.

OUR FABRIKE

OUR TEAM

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh