Të gjitha kategoritë

Dhoma e Ftohtë

Shtëpi> Produkte > Dhoma e Ftohtë

Dhoma e ftohjes ka një gamë të gjerë aplikimesh si konservimi i frutave, perimeve, peshkut, mishit. Provon të jetë zgjidhja më e mirë për ruajtjen e ushqimit me kohën e tij të shpejtë të ngrirjes dhe performancën e shkëlqyer të instalimit termik. Është një makinë e besueshme dhe me efikasitet energjetik që garantohet me një jetë të gjatë shërbimi dhe kosto të ulëta funksionimi dhe mirëmbajtjeje. Gjithashtu, vlen të përmendet se përputhet shumë me rregulloret e ftohësit dhe energjisë. Me ekspertizën udhëheqëse të tregut, ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të teknologjisë së lartë të dhomave të ruajtjes së ftohtë që mund të përdoren kudo dhe mund t'ju kursejnë në kostot e instalimit dhe mirëmbajtjes. Dhoma e ftohtë që ne ofrojmë mund të ofrojë mbrojtjen më të mirë për mallrat që prishen me funksionim efikas dhe jetëgjatësi të gjatë shërbimi. Përveç kësaj, makinat tona mund të përditësohen në të ardhmen për të zgjatur më tej jetën tuaj të investimit. Me përvojë dhe ekspertizë të gjerë në zgjidhjet e ftohjes, Icemedal (prodhuesi i famshëm i magazinave të ftohta) është bërë një prodhues i kualifikuar dhe i besuar i dhomave të ftohta.

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh